Inloggen op uw webmail

Om in te loggen op uw eigen webmailaccount gebruikt u uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.
 

 
E-mailadresWachtwoord
 

Belangrijk.
Uw gebruikersnaam voor uw e-mailaccount is niet uw OQS-nummer. U dient uw e-mailadres eerst zelf in het regelpaneel in te stellen. De gebruikersnaam van uw e-mailadres is het gehele e-mailadres. Het wachtwoord stelt u zelf in.

Nog geen klant?
Wilt u meer weten over de e-maildiensten van Simple Hosting kijkt u dan op onze informatiepagina's. Op deze pagina's leest u alles over onze webmail, spamfilters en IMAP diensten. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk.

E-mail, gebruikersnaam en wachtwoord

Instellen
Voor uw e-mail instellingen logt u in op het regelpaneel. Ga naar 'Domeinen > uwdomeinnaam.tld > E-mailaccounts' en druk op "voeg nieuw toe". Ook kunt u kijken in de helpdesk. Zie: E-mail. Er zijn meerdere instructievideo’s beschikbaar.

Wijzigen
Het wijzigen van uw e-mailadres is niet mogelijk. U kunt wel een ander e-mailadres aanmaken. Het wachtwoord van uw e-mailadres wijzigt u in het regelpaneel daar waar u het e-mailadres heeft aangemaakt.

Achterhalen
Het is niet mogelijk om het wachtwoord van uw e-mailadres te achterhalen. Wat u wel kunt doen is deze wijzigen in het regelpaneel en dus een nieuw wachtwoord instellen. Dit doet u daar waar u uw e-mailadres heeft aangemaakt.

Werkt niet
Kunt u niet inloggen op uw e-mail account? Geen probleem hier vindt u een aantal stappen die u kunt doorlopen.

- U weet zeker dat de gebruikersnaam (het hele e-mail adres) en het wachtwoord dat u gebruikt correct zijn? Zie ook bovenstaande instructies!
- Het e-mailadres bestaat in het regelpaneel van Simple Hosting?
- Is de domeinnaam bij Simple Hosting geregistreerd?
- Is het e-mailadres geen allias van een ander e-mailadres?
- Weet u zeker dat u alles goed doet! Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw. - Nog niks? Neemt u dan contact op met onze helpdesk.